REM

Predstavitev

REM d.o.o. je srednje veliko podjetje, ki ima pomembno vlogo na področju proizvodnje modularnih montažnih objektov in bivalnih kontejnerjev tako v Sloveniji kot tudi v Evropi in drugod po svetu. Specializirali smo se na področju proizvodnje modularnih enot s poudarkom na sanitarnih in bivalnih kontejnerjih, v zadnjih letih pa smo se z oblikovanjem lastne razvojne ekipe in konstrukcijskega oddelka preusmerili v projektiranje, izdelavo in montažo zahtevnejših modularnih montažnih objektov in inženiringa.

Vsako leto širimo svoj proizvodni program in storitve ter zvišujemo kakovost. Še posebej veliko pozornost posvečamo dovršenemu končnemu izgledu naših izdelkov.

Igor Kastelic, direktor

Kakovost naših izdelkov dokazujemo tudi z Evropsko tehnično oceno, ki smo jo pridobili za naše večnamenske modularne enote. Na podlagi tega certifikata lahko naše proizvode označujemo s CE oznako.

S CE oznako lahko označujemo tudi večnamenska aluminijasta vrata REM, v REM-u pa se ponašamo tudi z drugimi certifikati, ki dokazujejo kakovost naših proizvodov in storitev.

Pridobljeni certifikati:

Vizija in poslanstvo

Vizija podjetja REM je postati eden vodilnih evropskih proizvajalcev modularnih sistemov gradnje z uporabo naprednih tehnologij, projektnega pristopa in individualne obravnave potreb kupcev, pri čemer si še posebej prizadevamo zagotoviti optimalno rešitev za kupca in popoln izgled modularnih enot.

Poslanstvo podjetja REM je zagotavljati energetsko učinkovite, okolju in uporabnikom prijazne ter optimalne rešitve za reševanje prostorskih težav, pri čemer veliko pozornost namenjamo končnemu izgledu proizvodov. Pri tem je skrb za okolje ter družbena odgovornost do zaposlenih, poslovnih partnerjev in širšega okolja vodilo za delovanje vseh zaposlenih v podjetju REM.

REM časovnica

Jože Udovič je kot samostojni podjetnik ustanovil zametke podjetja REM s takrat glavnimi poudarki na krovstvu, kleparstvu in montažnih delih.

1995

Glavna dejavnost podjetja postane proizvodnja posameznih sestavnih delov bivalnih kontejnerjev za podjetje Trimo.

1999

Podjetje REM smo preoblikovali v družbo z omejeno odgovornostjo.

2001

S podjetjem Trimo smo podpisali dolgoročno pogodbo in zgradili večji proizvodni obrat za izdelavo bivalnih kontejnerjev in modularnih montažnih objektov.

2003

Sedež podjetja smo preselili v obrtno cono Trebnje, kjer smo uredili dodatne proizvodne zmogljivosti skupaj s prostori za upravo družbe.

2007

V podjetju, ki je bilo sprva vezano predvsem na enega kupca v Sloveniji, smo z aktivno lastno prodajo samostojno vstopili na evropski trg.

2009

Za večnamenske modularne enote REM smo pridobili Evropsko tehnično soglasje, zato lahko naše proizvode označujemo s CE oznako.

2013

Obnovili smo certifikat za Evropsko tehnično soglasje, ki se je skladno z Evropsko direktivo EU305/2011 preoblikovalo v Evropsko tehnično oceno.

2015

Ob obstoječem proizvodnem obratu v obrtni coni Trebnje smo uredili nove proizvodnje zmogljivosti ter pri Javni agenciji za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS) registrirali razvojno skupino REM.

2016

V industrijski coni Trebnje smo začeli z gradnjo nove sodobne tovarne za povečanje zmogljivosti in celovito proizvodnjo enot na enem mestu.

2018Naši izdelki in storitve

Glavne skupine naših proizvodov, ki jih odlikujejo vrhunska kakovost, dovršenost in učinkovitost, so:

• večnamenske bivalne enote (pisarniški kontejnerji, sanitarni kontejnerji …),
• modularni montažni objekti, sestavljeni iz bivalnih enot (pisarne, moteli, šole, vrtci, saloni …),
• REModul modularne enote, namenjene gradnji visoko zahtevnih modularnih objektov višjega cenovnega razreda (objekti javnega značaja kot so: šole, vrtci, javni objekti, poslovni objekti …),
• mobilne hišice linije BASIC in EXCLUSIVE z možnostjo izdelave po željah kupca,
• REM BOX skladiščni kontejnerji in REM GARAŽE,
• večnamenska aluminijasta vrata – tipska ali izdelana po merah kupca.

Pri izdelavi naših proizvodov veliko pozornost posvečamo dovršenemu končnemu izgledu modularnih enot in ostalih proizvodov ter usklajenosti proizvodnje z veljavnimi standardi.

V sklopu programa bivalnih enot kupcem nudimo še nekatere druge proizvode in storitve, ki so na voljo tudi samostojno:
• sekundarne strehe, nadstreški in fasade modularnih montažnih objektov,
• obrtniška in inštalaterska dela,
• preoblikovana pločevina (atike, obrobe) in jeklene konstrukcije,
• inženiring modularnih montažnih objektov,
• dostava in montaža,
• svetovanje,
• najem.

Navodilo za uporabo in vzdrževanje standardnih bivalnih kontejnerjev

Splošni nabavni pogoji

Splošni prodajni pogoji

Povpraševanje

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Poleg piškotkov, ki zagotavljajo funkcionalnost spletne strani, uporabljamo tudi piškotke za potrebe spletne analitike in integracijo socialnih omrežij.

Več o piškotkih in politiki zasebnosti