REM-BOX in REM Garaže

REM BOX skladiščni kontejnerji

REM BOX skladiščni kontejnerji so namenjeni za skladiščenje materiala in opreme. Pri dobavi so lahko zmontirani ali zloženi v paket, pripravljeni za transport. S preprosto sestavo je zagotovljena hitra montaža in velika mobilnost. Transport je tako lahek in preprost.

REM BOX skladiščni kontejnerji so zasnovani na lahki nosilni konstrukciji podnih, stropnih in stenskih elementov, ki ob povezavi nudijo statično učinkovit sistem. Dobavljivi so v poljubnih barvah po RAL lestvici. Na čelni strani z vrati je lahko zapah ali kljuka s ključavnico. Strop, pod in stene skladiščnega kontejnerja REM BOX so izvedene tako, da zagotavljajo kapljično vodotesnost.

REM BOX skladiščni kontejner lahko, na željo kupca izdelamo tudi v nestandardnih dimenzijah in iz močnejših elementov. Še več tehničnih podrobnosti in možnosti uporabe najdete v katalogu REM BOX. 

Cenik skladiščnih kontejnerjev tipskih dimenzij dobite na tej povezavi: CENIK REM BOX 2018. 


REM BOX garaža

REM BOX garaža je namenjena zaščiti avtomobilov, motorjev in drugih motornih vozil pred vremenskimi vplivi in vlomilci. Zasnovana je na osnovi REM BOX kontejnerja, ki ga odlikuje lahka nosilna konstrukcija podnih, stropnih in stenskih elementov.

REM BOX garaža je pri dobavi lahko zmontirana ali zložena v paket, pripravljena za transport. REM BOX garaža v paketu je lahka in hitro sestavljiva, za sestavo potrebujemo le preprosto orodje s kater si sestavimo svojo montažno garažo. Postavljena mora biti na poravnano in dobro utrjeno podlago, ki omogoča sidranje priključnih elementov v tla.

V katalogu REM BOX in REM Garaže si lahko ogledate vse tehnične specifikacije in možnosti REM BOX garaže.


Za več informacij pokličite naše prodajalce:
tel: 07 3466 265
GSM: 041 635 644
komerciala@rem.si
info@rem.si