Prodajni program

Bivalni kontejnerji

REM bivalni kontejnerji so med najkakovostnejšimi kontejnerji, ki jih lahko najdete na trgu v Evropi. Bivalne kontejnerje lahko kupite ali najamete kot pisarniški kontejner ali kot sanitarni kontejner.
več »

Modularni objekti

Modularni objekti so zgradbe, sestavljene iz več medsebojno povezanih bivalnih kontejnerjev. Med sabo lahko sestavljamo pisarniške in sanitarne kontejnerje, tako da dobite zgradbo s celovito funkcionalnostjo.
več »

Mobilne hiše REM

REM mobilne hišice želijo s svojimi tehničnimi in bivalnimi karakteristikami odstopati od podobnih izdelkov, ki obstajajo na trgu. Zato smo temu posvetili veliko pozornost in pripravili koncept, ki zagotavlja prijetne bivalne razmere in ugodno počutje. Čiste linije, sodobni materiali ter vrhunsko dovršene konstrukcijske rešitve nudijo popolnost udobja ter presežek bivanja v mobilni hišici.

VEČ SI LAHKO OGLEDATE NA SAMOSTOJNI INTERNETNI STRANI PROGRAMA MOBILNIH HIŠIC
www.mobilne-hise.si 
več »

REM-BOX in REM Garaže

REM BOX garaža je namenjena zaščiti avtomobilov, motorjev in drugih motornih vozil pred vremenskimi vplivi in vlomilci. Zasnovana je na osnovi REM BOX kontejnerja, ki ga odlikuje lahka nosilna konstrukcija podnih, stropnih in stenskih elementov.

REM BOX skladiščni kontejnerji so namenjeni za skladiščenje materiala in opreme. Pri dobavi so lahko zmontirani ali zloženi v paket, pripravljeni za transport. S preprosto sestavo je zagotovljena hitra montaža in velika mobilnost. Transport je tako lahek in preprost.
več »

Alu vrata

Aluminijasta (alu) vrata REM so večnamenska. V enokrilni in dvokrilni izvedbi omogočajo prilagoditev vsem gradbenim zahtevam. Uporabljajo se na različnih področjih, kot denimo v garažnih hišah, pri gradnji stanovanj, v industrijskih objektih ipd.
več »