Predstavitev

REM d.o.o. je srednje veliko podjetje, ki ima pomembno vlogo na področju proizvodnje montažnih modularnih objektov in bivalnih kontejnerjev tako v Sloveniji, kot tudi v Evropi. Družba se je specializirala na področju proizvodnje kontejnerjev s poudarkom na sanitarnih in bivalnih kontejnerjih v zadnjih letih pa se je  s pomočjo lastne razvojne ekipe in projektnega oddelka preusmerila v projektiranje, izdelavo in montažo zahtevnejših modularnih montažnih objektov in inženiringa

Z intenzivnim zaposlovanjem visoko strokovnega tehničnega kadra smo v preteklih letih vsako leto širi proizvodni program in storitve in zvišujemo nivo kakovosti izdelkov. Še posebej veliko pozornosti posvečamo končnemu izgledu izdelka.

Leta 2010 smo dodali nov proizvodni program  mobilno hišico REM Exclusive, ki smo ji leta 2013 dodali še eno linijo Basic.

Cilj podjetja je usmerjen v proizvodnjo visoko zahtevnih montažnih objektov. Zato dajemo velik poudarek tudi usklajenosti proizvodnje z vsemi veljavnimi standardi in končnemu izgledu proizvodov.

V zadnjih letih smo pridobili sledeče certifikate:
  • Leta 2009 smo pridobili standard ISO 9001.
  • Leta 2013 smo pridobili Evropsko tehnično soglasje za predfabricirane bivalne enote, ki jih sedaj lahko označujemo s CE oznako.
  • Prav tako lahko s CE oznako označujemo tudi aluminijasta vrata, ki jih proizvajamo sami.
  • Jeklene konstrukcije izdelujemo v skladu s harmoniziranim evropskim standardom EN 1090.